Як приготувати запіканку з черствої паски

Як приготувати запіканку з черствої паски

Готується швидко, з мінімуму інгредієнтів, а результат — ароматна, м’яка і трохи карамельна запіканка з черствої паски.

Ця запіканка  – це щось середнє між пудингом і шарлоткою. Маєте багато пасок, які не встигають з’їсти і швидко черствіють? – готуйте і смачного!

Інгредієнти:

  • Паска  – 400 г
  • Молоко – 250 мл
  • Яйця курячі – 2 шт
  • Цукор – 2 ст.л
  • Цукор ванільний – 10 г
  • Масло вершкове – 30 г
  • Сир кисломолочний – 200 г
  • Яблуко – 1 шт

Наріжте черству паску кубиками або покришіть руками. Ріжте паску невеликими кубиками або покришіть на шматки, тоді краще вбирає рідину.

У мисці збийте яйця з молоком, цукром і ванільним цукром до пишної маси.

Додайте перетертий сир і шматочки яблука. Перемішайте все з паскою й дайте постояти 10-15 хвилин, щоб хліб увібрав рідину.

Форму змастіть маслом, викладіть масу, зверху покладіть шматочки вершкового масла. Випікайте у розігрітій духовці при 180°C 30-40 хвилин до золотистої скоринки.

Подавайте готову запіканку з черствої паски гарячою або холодною, вона смачна будь-яка.

Поділитись у соц мережі


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *